Under the Car

Over ons

Waarom we uniek zijn

Beste klant/toekomstige klant.

Welkom op de website van The Car Doctor.

Graag willen wij ons even richten naar onze toekomstige klanten om ons voor te stellen !

Wie we zijn, wat we doen, en wat ons streefdoel is naar de toekomst toe.

Wij zijn een jong groeiend bedrijf dat naar de wensen van de klant luistert, in die zin dat wij ons naar uw tijd schikken dit voor onderhoud en herstellingen. Maar daar houd het echter niet op voor ons !

Wie zijn we:

Wij zijn een mobiele garage die zoals het woord zegt ons mobiel opsteld en zo dus tot bij onze klanten komen voor onderhoud en herstellingen, zodat onze klanten zich niet meer hoeven te verplaatsen en een uur of zelfs uren in een wachtzaal enkel maar boekjes hebben om te lezen, maar dan gewoon de vertrouwde zetel en favoriete serie. En bovendien dit doorheen heel vlaanderen !

Wat doen we:

Onderhoud, remmen, schockdempers, en all round herstellingen, wij gaan voor onze klanten ook dat tikje verder, om bijv. voor onze klanten met hun wagen naar de keuring te rijden, wilt u uw wagen verkopen zonder alle kopzorgen? Die nemen wij ook op ons en dus wordt de wagen verkocht zonder zorgen dan krijgt de wagen van ons een opfrisbeurt, onderhoud, nazicht keuring en keuring en de klant krijgt dan uiteraard op het einde na verkoop een leuke melding dat de wagen is verkocht (leuk toch ?)

Voor onze klanten, particulier of bedrijf kunnen wij ook een maandelijkse checkup leveren van de wagen of wagenpark hier worden dan alle vloeistoffen en dergelijke gecontroleerd en bijgevuld, bij nodige werkzaamheden wordt de klant dan onmiddelijk op de hoogte gebracht zodat we een afspraak kunnen maken voor herstelling.

Ons streefdoel naar de toekomst:

Naar de toekomst toe willen wij ons nog scherper afstellen naar onze klanten en dus ook zien dat we minstens 1 vesteging kunnen waarmaken voor grote werken die niet op locatie kan plaatsvinden, in elke provincie minstens 1 iemand hebben die beschikbaar is voor onze klanten maar dan ook uitgroeien tot een netwerk dat heel België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, ..... kan helpen in de struggle als je liever in huis blijft voor uw wagen!

Wij zijn ook bijna maandelijks aan het investeren door middel van aanvragen zoals o.a. ruiten vervangen, banden, distributie riemen, motor aanpassing etc

hiervoor proberen wij zoveel mogelijk samen te werken met bedrijven die hun eigen specialiteiten kunnen verlenen aan onze klanten dit puur om onze klant een glimlach te kunnen garanderen.

Wenst u meer info? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons om mee te gaan in onze service!